Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Riktlinjen


Ett stenkasts avstånd från din själ


Den ligger där
precis just där
Ingen annanstans
än just där

Inte bortkastad
utan endast redo
att kasta sig
över dig

Min, din,
han och hennes
även deras,
som du inte ser

Den får inte
alltid plats

Men du finns
alltid där



ett stenkasts
avstånd
från din
själ

av

lyssnad




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 184 gånger
Publicerad 2006-10-18 13:38



Bookmark and Share


    Bim
riktlinjen..så riktigt fiiiint!Hälsn.Bim
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris