Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla handlöst

Att falla från hög höjd är nått jag gör varje natt.
Precis när jag ska somna så faller jag från nån skyskrapa
och det suuuger i magen.Ren skräck!!
Sen faller jag in i andra drömmar.

Om jag skulle gå till nån drömtydare
kanske den skulle säga
att jag släpper taget om något men gillar
det inte.

Att falla handlöst kan ju också kännas positivt.
T ex om man dyker eller flyger skärmflyg,
eller hoppa fallskärm.

När jag var liten hade jag och min kompis
tävling om vem som kunde hoppa längst
från gungan. När man hade fått riktigt
hög fart så hoppade man handlöst ner
i sanden. Det tycker jag är härligt!




Övriga genrer av mjuk
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-10-18 17:37



Bookmark and Share


    NoMi F
Att falla handlöst
Superhärlig känsla
I drömmen faller man ofta
Ja även i verkligheten
Falla handlöst-känns skönt
skrivet och tänkt
2006-10-23

    Mejja
Ord kan vara så mycket. Kan ses från olika håll och vinklar.
Kan vara likväl posetiva som negativa. Ord är just så finurliga!
2006-10-20

  Anna Liljestrand
ja att ett eller ett par ord som är samma kan helt olika meningar.
Det är det fina med ord!
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk