Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tarmar kan vara välkomnande

Din hand på min arm
Du liksom vibrerade
Du rör vid mig som något gudomligt
Allt bara
rör vid mig
som aldrig förr
Du värmer mig med blicken
Allt du gör
fyller mig
Med allt du vill
Fyll mig
Drick mig
Upp
Svälj
och låt vila
I ditt tarmsystem är mitt hem




Fri vers av Kim Berglund
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-10-19 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Berglund
Kim Berglund