Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Say a word and your mine

Klarheterna växer
och för att skapa en perfektion
vill jag förändra
de oföränderliga
skapa mönster i de männskliga
ge en annan vinkel av
sanningen
ge min version av handlingen
Efterlikna och avspegla
charma mig in ibland dem
göra om de
gång på gång
låta blickfånget skapa ett
minne
låta återspegla de mitt sinne
aldrig klarade
ge klarhet
och låta dem växa




Fri vers av Kim Berglund
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-10-17 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Berglund
Kim Berglund