Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Annika..


Min kärlek till tjära är oändlig.

Du luktar tjära och salt
som om du målat en båt med dina lockar

Härifrån kan man se hustaken på dyra flats vid strandvägen
man känner nästan arrogansen ända hit
det är lite annat än i sommras

Då kluckade havet mot bryggan där vi låg och var lyckliga
helt lyckliga
På vårat segel skulle vi måla så att alla fick se
det pratade vi om

Jag saknar dig och jag saknar den tiden

Du var med när jag lärde mig att bojen hette fender
som palles gitarr
Ja
Jag saknar dig
massor
Följ med mig tillbaka

Jag vill lukta på ditt hår igen.




Fri vers av Kim Berglund
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-10-19 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Berglund
Kim Berglund