Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasdockorna klarade sig till slut

Du är som ett
brun
gult
kuddfodral
som
täcker mig och dig
och
kuddfodral
som värmer oss
som hålls om av
kuddfodral
Du är som mitt kuddfodral
och jag är en söndertrasad kudde med
nattsömnsdreggel på

Slut dig kring mig
mitt kuddfodral




Fri vers av Kim Berglund
Läst 174 gånger
Publicerad 2006-10-19 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Berglund
Kim Berglund