Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får någon annan sitta i ditt knä är det inte rätt

Det tär på mig att se dig gå
men lämna mig bara
det finns bara en som får mig att känna så
du vet att det är du och struntar i det men det är ingen fara
Jag älskar dig fortfarande för allt du gjorde då
jag önskar bara att du på mina frågor kunde svara
Älskar du mig också för allt som hände då
alla dom stunder som var så underbara
kände du att allt du kunde få
av mig var slut och att det här var något vi inte kunde klara?
Kände du också att dina känslor för mig var små
och att dom som tog över var för hon som hette Sara?
Var hon lika bra som jag var å
tog du med henne till alla stållen dit vi skulle fara
Satt hon i ditt knä och lekte ni som när ni var små
och kunde hon dina kittelattacker klara?
Jag undrar om du verkligen tänker så
om du inget till mig kan undanvara
Jag tror inte att allt är förstört, att vi är som få
jag hoppas att jag för dig min kärlek kan förklara
Så ångrar du dig vet du vart du ska gå
för jag vet exakt vad jag skulle svara på din fråga




Fri vers av Kim Berglund
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-10-19 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Berglund
Kim Berglund