Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

Vänner vad har hänt med dem ? saker är ej sig likt
dagens vänner kommer till dig när dem behöver dig
annars ringer dem ? nej, skriver dem på msn ? då och då
föratt vara trevliga, frågar dem dig om att hänga med ut ? nej
förut var man som syskon med sina vänner men nu är man
som fiender på ett o annat sätt, vad är en vän om man inte är med personen ?
skapar en förbindelse som gör att man kan lita på varandra
och göra allt för varandra ? livet tar slut för snabbt. . var ej fiender
var med varandra mer ofta istället föratt sitta framför datorn va fan.
Det finns vänner RIKTIGA vänner kvar, och alla ni som har dem säger jag :
Ta hand om den, mister ni dem har ni bara skit kvar
Flick och pojkvänner kommer o går men äkta vänskap består. . . .




Fri vers av Rahim
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-10-21 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rahim