Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar

Livet ändras mina bröder och systrar livet kan ändras snäppet av en sekund
och livet skiftar från bra till skit så som bladen skiftar vid sommar och höst
vad kan vi göra ? stå emot ? hjälper det till ? eller ska vi vara som döda fiskar
och bara följa med strömmen ? finns kärleken ? kan man lämna den som är rätt för en ?
vad är meningen med livet ? varför exsisterar vi ? föratt para och föröka oss ? nej mina syskon

Detta är vad jag tror :

Vad jag tror är att jorden är ett test som gud skapat
föratt skilja dem goda från dem onda
visst gud kan göra alla goda det är sant
MEN ! han vill veta vem som kan stå emot djävulens
frestelser, vem som kan ge upp pengar och kändis skap
för evig lycka och inre frid, om vi klarar oss bra i detta livet
och står emot dem flesta frestelserna så tror jag att vi är garanterade
en plats i ett evigt fridfullt paradis där allt man någonsin velat ha finns
förlorade personer som man saknar, någon dröm som man inte kan uppfylla på jorden
the sky is the limit, när du är i paradiset så får du allt du har drömt om, och behöver aldrig
behöva vara rädd för att något ont ska hända dig. . kanske är detta lite för djupt för dem flesta. .

Men det här är vad jag tror. . . .




Fri vers av Rahim
Läst 172 gånger
Publicerad 2006-10-21 12:38



Bookmark and Share


  thyra
Underbara texter om äkta vänskap. Gillar dem!
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Rahim