Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontakt annons ?

Vart är dröm tjejerna ? dem som brukade va fulla här i världen
Dem som inte behövde 2 kilo smink och 20 hål i ansiktet
föratt känna att dem ser bra ut, dem som inte vid minsta
lilla argument inte börjar använda glåpord och bete sig som en diva
någon som HELLRE visade sig svag och grät
än att spy upp en kommentar som :
\" Tsss jävla tönt hållkäften tro dig inte kung \"
vad hände med hon som vågade bete sig
barnsligt när man var tillsammans ?
hon som inte skämmdes föratt göra bort sig
den där dröm tjejen vi alla killar dog för
sen när FAN blev bilden av sexigt elr \"porrigt\"
och VACKERT Natacha peyre eller Linda rosing ?
bara bimbos som säkert sugit ut fett från huvudet
föratt sedan lägga in dem i brösten ?
Jag saknar den där speciella tjejen som man kunde ligga
och mysa med, se in i ögonen och bara le
Hon som INTE följer varje \"mode trend\" bara föratt nån kändis
har ett par byxor ska hon springa raka vägen till NK och köpa
Hon som inte blev sur om du ville vara hemma en fredag kväll
och bara kolla film istället föratt gå och \"supa\" och vakna med
en helvetes baksmälla ? vart finns denna tjej ? denna tjej
som inte är \" en i mängden \" utan som är unik och ingen annan lik ?




Fri vers av Rahim
Läst 152 gånger
Publicerad 2006-10-21 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rahim