Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en jä**a hösthaiku ;o)


haiku

~~~

regndroppar faller
mot färgskiftande grönska

toner i hösten


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 627 gånger
Publicerad 2006-10-21 21:21



Bookmark and Share


  Bissen
Riktigt bra tycker jag... Målar upp hösten precis så vacker som den är, i denna korta haiku
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan