Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man tar vad man har.


Min vanliga tur.

Poesins kraft, kanaliseringen av rena känslor.
Bortblåst över en natt,
samma natt,
som jag faktiskt började känna.




Fri vers av Camouflagebyxan
Läst 545 gånger
Publicerad 2006-10-22 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camouflagebyxan
Camouflagebyxan