Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömsland III

En dag passerade, är eller kommer att passera
Miljarder sinnesintryck; I minnen, stunden i nuet och förväntan
Men tiden existerar inte
Den är ett stilla mätverk i evighetsögat,
likt ett monotont mummel som slagit lock i världsörat

Vanan tar till makten och håller den krampaktigt med knuten järnklo
Det är så den är och förblir, dagen...

Livet är vackert för den som vågar släppa taget




Fri vers av KaptenKatt
Läst 362 gånger
Publicerad 2004-12-03 19:08



Bookmark and Share


    barroom_hero
Får jag bara buga mig. En sån slutkläm som punkterar alla tvivel. Det är klart att det är så man måste göra. Släpp taget om du vill leva.
2004-12-03

  Sara Boström
stämning och slutmeningen i din dikt. Något att sträva efter...
2004-12-03
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt