Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..::Glödande Grus:.

Försiktigt förvandlande
skuggor som svindlande
gåtor,ej lösta
hitom stjärnornas ljus

Men vackrast förblir de vägar
vi aldrig må vandra
då svaret står skrivet
bortom glödande grus




Fri vers av KaptenKatt
Läst 435 gånger
Publicerad 2004-12-03 19:11



Bookmark and Share


    torbjorn
Skönt och vackert...skitbra!
2006-03-07

  Staffan
Störtskön - tack!
2005-05-09

    glidrens
Mitt stora leende jag fick när jag läste detta...Tack
2004-12-21

    Johannes_ny

2004-12-03
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt