Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bandet klev av scenen och musikentystnade...


Död utan begravning


Ser livet
men det
säger inte
Hej


längre




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-10-23 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris