Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Liv
Kärlek
Hopp
Är det verkligen så vi ska leva?




Bunden vers (Haiku) av Felicia Peterson
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-10-23 22:51



Bookmark and Share


  arbetaren
Livet består av hoppet om kärlek......ja så ska vi leva!
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Felicia Peterson
Felicia Peterson