Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens makt

 

Natten kom och jag var rädd
Timmarna kröp fram, sakta.
Mörkret skrämde mig, inte natten
tiden var så stark, jag ville fly.

Min kropp var spänd, kall och liten
Under ögonlocken kämpade ögonen,
ville inte se, men vågade inte somna
Timmen var sen, men ändå långt till gryning.

Tankarna i mitt huvud hittade inte hem
Natten, så hemlig, så mystiskt svart.

Tankar, måste tänka positivt

i morgon kommer dagen och då kommer

ljuset och då kan jag somna.





Övriga genrer av hellen
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-07 20:38



Bookmark and Share


    Syrak
Poetisk, härlig dikt......
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen