Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
likt en slingrande boa...


Feghet.

Ack så kall och hal du är
Slingrar dig likt en boa
Lusten är väl borta
Varför inte säga det då?

Skuggan avslöjar dig
Förnekelsen går ej att lura
Lurar du mig
Eller lurar du kanske dig själv?

Spåren är lätta att följa
Du fick ej bort dom helt
Din rädsla födde din feghet
Och jag, jag bara såg på.

Konstigt hur olika vi är
Oskuld, makt, grymhet tomhet
Du slirade på dina egna ord
En omväg kanske är att föreslå?




Övriga genrer av hellen
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-10-24 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen