Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sen skulle någon annan få gå ensam, så var det alltid


ensam

 

 

Långt bort försvann bilden,

som en skugga hade den vandrat förbi henne.

Hälsat på och umgåtts,

lattjat, skrattat och gråtit,

nu borta, som om den aldrig någonsin varit där.

Ensam igen, fri, men otroligt svag, ensam.

Ensam bland tusentals människor,

hur var det möjligt, jo, så var det,

helt klart möjligt.

Inte för evigt, bara för en kort tid,

sen skulle allt bli bra igen,

sen skulle någon annan få gå ensam,

så var det alltid

 




Övriga genrer av hellen
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-10-25 02:09



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Här förmedlar då något som nästan känns sant. Snyggt jobbat.
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen