Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 110 kärlek

Jag älskar
ditt glada leende

och ditt sorgsna




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 754 gånger
Publicerad 2006-10-25 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP