Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är tiden, då vi inte skall behöva hålla upp några masker.


Nakna...

 


Låt oss
under månens
silvriga ljus

Dansa
till blodets rytm

Nakna, nakna
utan masker

Ett Du

Ett Jag

Som Vi

Är



Egentligen




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 618 gånger
Publicerad 2006-10-25 11:11



Bookmark and Share


  Jannike
Mm, en klar favorit. väldigt fin
2007-03-10

    Isabell J
Mycket vacker
2006-11-09

  Masken
Frihet som vi eftersträvar döljs av oss själva alltför ofta, fint..
2006-10-25

  sockerspöket
Så vacker i sin enkelhet. Fylld av känsla :)
2006-10-25

    Erika H
Underbar.....
Varför dansar vi inte oftare utan masker?
Vad är vi rädda för?
Välskriven och vacker
erika
2006-10-25

    Sofia HM
Denna var underbar! Precis så det ska vara. Den nakna sanningen, utan fasader. :-)
2006-10-25

  Lilla My* VIP
Det är skönt att kunna kasta alla masker och vara precis som man är och bli älskad som den nakna människan! Beskriver det bra*
2006-10-25

    Glöd
Den här tyckte jag verkligen om!
Utan masker och inte vara någon annan än den man är.. det äkta och riktiga ärliga.
Vackert. Den bokmärks lätt!
2006-10-25

  Pirate Grace
Och barfota!
Gjorde mig på gott humör, jag glömmer så lätt nuförtiden att jag kan vara fri och dansa.. Tack!
2006-10-25

  Teresia Ridell
Ja precis sådär bara vara på RIKTIGT !
Vackert målad tanke !
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson