Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ser omgivningen med andra ögon


Tjafs

avundsjukan visar sig

vuxna kan vara som barn

dumt att slösa kraft




Bunden vers (Haiku) av Gunilla Karlsson
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-10-25 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson