Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har hittat en hemlig väg till din själ. Är den öppen?


Du har en dröm


Idag bestämde jag mig
skall inte fråga folk
hur de mår

För vad gör jag
med den informationen
som jag får?

Inte mycket

Åh stackare
Nämen, vad kul

eller bara OK

Skall fråga
vad har du
drömt om?

Där kommer din själ fram
din längtan kan skymtas
och din fantasi brilljera

Det ger mig mer
att se dig leva
i drömmen

Än att vanemässigt fråga
och få standard svar
och ändå inte höra något om Dig.


- Vad drömde du om inatt?




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-10-25 15:38



Bookmark and Share


    Bim
Trubaduren Stefan Demert brukade när någon frågade hur han mådde,svara;
"Har du tid i 2 timmar så skall jag berätta"
Bra idè du kommit på.Hälsn.Bim
2006-10-25

  Nina V A
Frågan hur man mår har tyvärr blivit en sån standardfråga som alla frågar av slentrian, även jag tyvärr allt för ofta.
Din text bär med sig en härlig tanke, undrar just vad för respons man skulle få om man frågade om drömmar istället? *ler*
Bara ansiktsuttrycket i sig vore en gåva nog :o)
Själv drömde jag att jag fick besök av en vän som jag inte sett på evigheter och jag ville inte vakna ifrån drömmen för vi hade så mycket att "bubbla" om *s*.
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris