Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är ju bara som du vill att jag ska vara...räcker inte det?


anpassbar

 

säger du till mig att sitta,

så sitter jag

säger du till mig att stå,

så står jag

ber du mig vara tyst,

inte ett ord

ber du mig vara still,

inte en rörelse

ber du mig vänta,

då väntar jag

ber du mig gå

då går jag

För jag är så oerhört anpassbar,

lojal, solidarisk, pålitlig och följsam,

mot dig och ändå tycker du att jag är

besvärlig.

säg mig, hur vill du att jag ska vara?

för då är jag sån....

 

 

 




Övriga genrer av hellen
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-10-25 23:38



Bookmark and Share


  Berra Bäver
Du skriver underbart. Det gäller alla dina alster. Härligt att äsa
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen