Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var tänkt att vara en saga... men...
den blev såhär istället.

"Sprugna ur
Sorgernas brunn"  




Silverspår



Små barn

silverglittrande blöta


Simmar ner

från Ögats Strand






Fri vers av Micael Axelsson
Läst 810 gånger
Publicerad 2006-10-26 16:30



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
med så få ord skapar du en fantastisk bild.. riktigt bra!
2006-11-04

  frozen_yoghurt
Den här tyckte jag om, jättefin :)
2006-10-29

  H. Karla
Vackert att betrakta tårar som barn.

"Sprugna ur
Sorgernas brunn"
-kan jag tycka är lite överflödigt. Men du vet...jag
2006-10-27

  Lilla My* VIP
Sååå sööt...men ledsam**
Skulle kunna bli en gullig saga...
2006-10-26

  sockerspöket
Fick en sån där "aha" känsla.. väldigt fin och sorgsen
2006-10-26

    Erika H
i en tyst jämran faller de
silvrigt vackra
att fångas upp och vårdas
vackert
erika
2006-10-26

  Cris
Det blev ju en saga i diktform...

sorgset men ändå vackra barn
som föds ur brunnen.

(och jämran med ett m.. väl)
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson