Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig tillbaka igen.


Alla minnen, alla år har bleknat bort men satt sitt spår.
Nu står jag här med drömmen från igår.
Jag hinner inte stanna längre i det som gick förlorat.
All den kärlek som du gav bär jag med mig överallt.

Vi var Oskiljacktiga men jag fick vara din vän
Snälla ta mig till baka till livet vi levde igen.




Fri vers av Jempan
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-26 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utmärkt dikt ! :D
2008-04-30

    M
Ja så känns det ju ibland, det är tungt, tycker du fångar känslan. Bra.
2006-10-26

  Mickaan
Suuuper Niiice! ;)
2006-10-26

  Mickaan
Suuuper Niiice! ;)
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Jempan
Jempan