Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis

Tårar rinner, hoppet försvinner.

nu är jag ensam kvar.

Du har vunnit.

Grattis, du har förstört mitt liv.




Fri vers av Jempan
Läst 685 gånger
Publicerad 2006-10-27 18:52



Bookmark and Share


    LiinuuS
bravo bravo BRAVO !!
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Jempan
Jempan