Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag, svek & förlåtesle

Ingen vänskap är så stark att den klarar av allt.

Vi har nog alla bråkat med vår bästa kompis , långt eller kort.
Kanske känner man sig sviken och arg.

Men en riktig vän ska kunna förlåta.
Det är svårt och man kanske tycker att det är helt oförlåtligt

... äkta vänner sviker inte.

Men, ingen är perfekt! alla gör vi misstag ibland.

så vad ska man göra? Din bästa vän ljuger för dig, hittar nya kompisar.
Sen kommer den tillbaka till dig och ber att du ska förlåta. Tårarna rinner, vad gör man ? ...




Fri vers av Jempan
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-05-08 19:18



Bookmark and Share


  KLANG
ja vad gör man? starkt skrivet..
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Jempan
Jempan