Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland upplever jag att människor sätter upp en fasad och inte vill visa den de egentligen är. det är det som den här dikten handlar om.


ord, var mig

o, ord

göm mig
dölj mig

visa den jag vill vara


rädda mig från tanken
den jag är!




Övriga genrer av olivian
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-10-27 15:33



Bookmark and Share


    Cello
bra, ett lyckat och även tänkvärt ord.. gillas! .)
2006-10-27

    Camillaa
mkt fiin
/ C *
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

olivian