Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har inte riktigt fått kläm på det där med vilken kategori det ska publiceras i, men säg till om det är fel.


vattendroppe

jag ville vara en vattendroppe




så vackert, så skört
det ordet, vattendroppe


känner på ordet.
hur smakar det?


vatt
en
dropp
e

poesi i påtaglig form,
det vackraste som finns


så synd att det blir så ledset
när det regnar
eller gråter

kanske är sorgen vacker ändå.
tack vare
vattendroppen




Fri vers av olivian
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-10-24 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

olivian