Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets spegel



det är som att se in i livet själv
att se i dina ögon


men

ögat är ju också
livets spegel




Fri vers av olivian
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-11-06 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

olivian