Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när löven faller

vi är som träd, vi människor.
eller som löv.
ingen som de andra, men ändå förvillande lik.

min fråga är:

gråter himlen när löven faller?


en människa gav upp
orkade inte trycket.
alla sa \"vad tragiskt.\"
men brydde sig inte så mycket.


att hon valde att livet sitt sluta
var inte så konstigt ändå!
när omsorgen om henne var så
liten att ingen sig brydde.


men sanningen står kvar:
hon föll för att ingen bar henne.




Fri vers av olivian
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-10-23 17:45



Bookmark and Share


  vildvin
Din dikt berör...
känslan av att ingen verkade bry sig...

ledsamma ord att höra att
"hon föll för att ingen bar henne"

det väcker tankar - hur bryr vi oss om
våra medmänniskor egentligen...
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

olivian