Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord: Människors värde

~~~


Hon visste med sig att hon hade druckit för mycket. Drack för mycket. Jämt och ständigt. Maken hade lämnat henne. Tagit barnen med sig. De önskade ingen kontakt med henne. Hon hade hamnat i den nedåtgående spiralen och orkade inte ta tag i sitt liv. Hon låg på sjukhuset igen, hypokondriker som hon var. Det var ett enkelt sätt att få lite uppmärksamhet på. Denna gång pendlade hon mellan vakenhet och medvetslöshet. I dimmorna hörde hon akutsjukvårdarna: \"Det är bara en fyllkärring, lägg inte ner några större resurser.\"

Hon bestämde sig där och då och tog aldrig mer ett glas.




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-11-01 14:12



Bookmark and Share


    Erika H
snygg 100-ordare
härlig knorr på slutet
uppvaknandet kan vara brutalt ibland
vackert!
erika
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan