Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Det enda jag ser är mörker
det enda jag känner är rädsla

rädslan av att bli bort glömd
rädslan av att bli lämnad.




Fri vers av Lolob
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-11-02 17:32



Bookmark and Share


  Missi VIP
mycket fint. tänk bara på att det är 'enda' i detta sammanhanget.
2006-11-02

    Cammo
Känner igen mig i texten
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lolob
Lolob