Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en teaterföreställning

Livet är som en teaterföreställning,

det som händer är ett manus vi aldrig har läst.

Men man måste spela pjäsen rätt för annars kommer man bort från vägen

som vi måste följa. Folk missförstår varandra och allt bli fel,

men om man sammarbetar så kommer man till sist rätt.




Fri vers av Lolob
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-10 19:44



Bookmark and Share


  Nienya
Den här gillar jag, Den liksom stämmer med verkligheten...
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lolob
Lolob