Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeln

Kanske jag borde tagit det röda nagellacket istället för det glittriga,

jaja det skulle ändå inte blivit så bra som Emmas naglar, det visste jag.

En spinkig och grå gestalt tittade tillbaka från spegeln,

medans jag studerade min allt för stora näsa och mina osäkra ögon tänkte jag,

varför är jag inte någon annan?




Fri vers av Lolob
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lolob
Lolob