Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå

Du tog ditt sista andetag

dina ögon slocknade.

Dina röda läppar och din hy hade bleknat och försvunnit till intet.

Jag strök handen i ditt hår och andades in det sista jag hade kvar av dig




(Min kompis dikt men jag tycker att den förkänar många bra kommentarer!)




Fri vers av Lolob
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-12-07 11:02



Bookmark and Share


    Misspiink
Jätte bra! KOMMENTERA !
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lolob
Lolob