Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten önskan... eller kanske ett livsmål?


Liten önskan


Bland humlesurr och maskrosblad

vill jag leva, dansa och göra Gud glad!




Fri vers av Marreb
Läst 596 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-02 19:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag också.
2013-05-29

    Melinda Andersson
Jätte bra, man känner likadant!!!!MVH// Melinda
2007-09-03

  Lithia
Jag också!! :)
Vad jag blev glad av den här, den får mig att tänka på det som är bra i livet...som man alltför ofta glömmer bort...
Tack för att jag fick läsa och bli lite gladare!
2006-11-15

    eva m h
Jag med!!!
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb