Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isrunor



Rispningar

i tunn is

får jorden att gå på tå




Bunden vers (Haiku) av Rosen VIP
Läst 710 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-02 20:36



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den fångar du såå gott.
2007-12-04

  Mikael Lövkvist
Mycket vacker och tänkvärd dikt!
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP