Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordlekar före sänggåendet...Godnatt!


midnattsorden

midnattsorden kom
rullade in i hjärnan
obevekligt

en felstavad order
uttryckt i vrängda ord
medvetet vantolkad

en orden utdelad med
ord ordnade i talform
av högtidsklädd broder

en midnattsorden
hemlig i svarta kåpor
mässande midnattsord

ord vid midnatt
ohejdade av censuren
avslöjande sanningsord




Övriga genrer av desperado
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-03 00:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag kommer att tänka \"sanningarnas tid\"..stund..när alla frustrationer och återhållna känslor framtalas..men jag kan vara ute och cykla förvisso

en oerhört fin och stämningsfull ordlek det här!!!!
2008-03-20

    ellabella
välskriven, gör mig som läsare eftertänksam... är öppen för olika tolkningar. bra!
2006-11-08

    Louvisa
Hmm...
Skum, men rolig!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado