Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fråga om ideal.....


Jag går dit han vill

musiken spelar upp
han tar min hand
lägger armen runt mig
vi börjar röra oss
jag blundar och följer
går dit han vill
tills musiken tystnar

inte är det jämställt
eller politiskt korrekt
faktiskt är det nog
emot mina livsprinciper
men det känns så rätt
när musiken spelar upp
att låta mig (för)föras

säg mig systrar
är det en dödssynd
mot feminismens bud
sviker jag systerskapet
borde jag ta över
(för)föra min kavaljer
i en eldig tango?









Fri vers av desperado
Läst 479 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-07 23:39



Bookmark and Share


    Louvisa
Härlig reflektion kring dansen.
Njut att låta dig föras!
Spara initiativen till efter dansen;)
2010-05-09

    Bodil Sandberg
Följer man med i dansen tar man chansen..att finna romansen..kan aldrig va fel!?och är det fel kanske det ändå var skönt..det man rönt!!

superbt diktat!!!kraam
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado