Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän C

Jag har en dansvän
som snoar kvinnor yra
han buggar mig svettig
och får mig att le

Vi är et par när vi dansar
men inte ett älskande par
det passar oss båda bra
att ha det just så

Folk får tro vad dom vill
det roar oss faktiskt




Fri vers av desperado
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-07 22:26



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt att det kan vara så!!älska och dansa på som dessa vänner två ni är !!fINASTE DANSANTA RADER!!APPLAUSE!!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado