Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker för ofta på dig

Tänker för ofta på dig, ska det vara så här
du finns hela tiden här, min tankar förråder mig

Låter bli att skriva till dig, men formulerar brev
flera stycken varje dag, som du inte får från mig

Två fikapauser om dan, gör jag en mugg te
och varje tepåse jag tar, leder tankarna tillbaka

till dig




Fri vers av desperado
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-29 00:29



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här vandrar tankarna i sina längtans banor .. fantastiskt fint och vackert känslosamt skrivet!!kram
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado