Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän sa till mig.. lev här och nu och ta inte ansvar för framtiden..


Receptsamlare


Jag samlar mina dagar

som recept klippta ur en tidning

lagrade

sorterade

ordentligt samlade

i en liten vacker bok med fina pärmar


Om

utifall

kanske en dag

lagar jag maten

då blir det fest

då ska jag njuta och smörja kråset





Fri vers av Marreb
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-06 18:17



Bookmark and Share


    Cammo
:D Fint skrivet
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb