Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens och Erotikens Makt

 

Naken

som ett bärnstenssmycke

uppkastad av havets vågor

låg hon på sängens vita lakan

Och där

från hennes fylligt röda läppar

som sakta öppnade sig

i ett gnistrande leende

hördes sensuellt

det lilla ordet

Kom

* * *

Ett ord

eller kanske ett kommando

oemotståndligt

för den älskandes öra

och han faller

Faller

likt rymdskeppet

ner i ett av universums svarta hål

igenom oändlighetens dimensioner

för att dyka upp

i ett tillstånd av fullständig

och gränslös lycka




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 613 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-03 16:59

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Connie
Ber om ursäkt, stavade fel.

Så underbart vackert! Metaforerna dansar passionerat på "raderna" ska det vara så klart.
2014-05-13

  Connie
Så underbart vackert! Metaforerna dansar passionerat på radera!
2014-05-13

  DanSan
********************************

Åh så underbart vackert skrivit Olle!!!

Du är en sann skaldekonstnär, jag bugar

och lyfter på hatten för dig!!!

Allt gott till dig Olle, Dan

********************************
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson