Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt vände det...


Vändskap





Efter frågan


          kom svaret


                    och tystnaden



          




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-11-04 19:26



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
efter vissa svar kan man bara vända sig om och gå... Blev nyfiken på rubriken, läste de trappstegen och gillar svaret.
2006-11-08

  Lilla My* VIP
Vändskap...finurlig rubrik:)
väcker tankar om hur länge
tystnaden varade..kanske
för evigt...
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris