Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten ängel i min minneslund

 

 

 

Liten ängel blev du i alla  för mig
trots att jag aldrig fick se dig
eller hålla dig i min famn

 

Du finns i mitt minne
det är det närmaste 
jag kommer dig

 

Bevarad i min minneslund
av känslor och tankar
är du alltid inom mig

 

Där vilar du tryggt
av hela min kärlek till dig




Fri vers av prinscess VIP
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-11-04 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert vackert, djupa saknaden tär på mig..också
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP