Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevduvan


Brevduvans vingslag
bäddar in din sorg
tårar utmed din kind
en flods upprörda vågor

händers årtag
sveper över ytan
väntar ut stormen


vita vingar flyger iväg
över den porlande bäck
där hon fått släcka sin törst




Fri vers av Rosen VIP
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-11-05 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP