Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte alls, vintern kommer ta kål på undertecknad.


-20

jag vill vara en som er
bara skriva skriva skriva
vara lycklig, vacker känna vinden i håret
och det spelar ingen roll
att det blir sådär rufsigt längst bak i nacken

(för någon reder ut det sen)

jag vill vara som ni
säga att
fuck vinterkylan
vi värmer varandra istället

(under täcket, under filten
varm choklad och pepparkakor)




mormors stickade sockar
tröja på tröja på tröja på tröja

vad hjälper det?
jag fryser fortfarande


och nu ser jag dessutom tjock ut




Fri vers av fröken bäckström
Läst 535 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-06 01:01



Bookmark and Share


    Ling
Underbar slutkläm. Bra bra bra!
2007-01-14

  livet
oj, alltså, allt du skriver. det är väldigt vackert. det blir vackert.
2006-11-16

  svea maria
jag tror jag tycker som tove.

fast den var väldigt ledsam...

men jag gillar slutet.
2006-11-06

  Tav
jag tycker att det är det bästa du skrivit.
älskar den.
2006-11-06

    Nicklas VIP
Hehe! Det är naturligt att man ser stor ut när man lägger lager på lager av kläder på sig! Men jag förstår precis vad du menar. Jag har varit en av dem, under en vinter, den förra för att vara exakt. Det är underbart att ha någon som man kan mysa med under en filt. Den värmen man får av någon man älskar, går inte att jämföras med någonting annat. Men i år, återigen så får jag, liksom många andra möta den bitande kylan på egen hand. Svårt, jobbigt och vemodigt.

Väldigt fint skrivet!
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

fröken bäckström
fröken bäckström