Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När döden kom

Han såg över havet, en viskande skatt
\"Kom och göm dig i mig, skär dig inatt\"
Förskräckt hoppade han till
\"Men det spelar inte längre nån roll vad du vill\"
I handen höll han plötsligt en kniv
\"Är du rädd om ditt liv?\"
Han tog av sig sin tröja och blottade armen
Plötsligt ringde alla larmen
\"Dom har fel, du vet\"
Att han var nära var ingen hemlighet
Snabbt drog han kniven över handleden med ett ryck
\"Hårdare, hårdare, du måste känna ett knyck!\"
Han skar och skar, blodet rann och rann
Den svindlande känslan han tillslut fann
Livet tog långsamt slut
Döden kom med ett smärtande tjut




Fri vers av liten_snopp
Läst 539 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-06 02:06



Bookmark and Share


    RivQah
blir verkligen berörd, jättebra verkligen...kan inte skriva nåt vettigare än så just nu

<33
2007-02-09

  Merrlina
vacker
2007-02-04

  Niniz
Du skriver med en otrolig känsla, man blir berörd av varje ord och mening. Men oj...så mycket smärta *kram*
2007-01-17

  Freeman
Otroligt starkt att läsa alla dina dikter...smärtsamt men de ger så mycket!
2007-01-06

  Davidoff
smärtsamt svidande läsning

men så otroligt bra
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

liten_snopp
liten_snopp